Aca Lukas fan forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodošli na fan forum Ace Lukasa.


2 posters

  Žurka,Beograd,Sajam 2002.

  Adminka
  Adminka
  Admin


  Broj postova : 466
  Age : 29
  Registration date : 17.07.2008

  Žurka,Beograd,Sajam 2002. Empty Žurka,Beograd,Sajam 2002.

  Postaj  Adminka sub kol 30, 2008 7:19 pm

  Red fudbala, red hitova

  Ako se od koncerta Ace Lukasa očekivao spektakl, on to svakako nije bio, ali on svoje obožavaoce nije ni pozvao na koncert, već na žurku, a to im je svakako i priredio.

  Zagrevanje pred početak muzičkog dela žurke bilo je obezbeđeno - utakmica Jugoslavija- Italija pratila se preko dva video bima postavljena iza bine. I naravno, pilo se pivo koga je bilo u izobilju budući da je jedna pivara bila i sponzor koncerta.

  Prvo poluvreme pratilo se sa velikim uzbuđenjem, a kada je Peđa Mijatović doneo našoj reprezentaciji vođstvo, atmosfera u Hali 1 Beogradskog sajma nije se mnogo razlikovala od one na stadionima. Odmah zatim proradili su mobilni telefoni.
  - Ej, Dejo, đe si? Stižeš? Samo da ti javim 1:0 za nas.

  Kada je Del Pjero, nedugo potom, izjednačio halom se prolomilo negodovanje, kao grom, a potom i zvižduci i psovke. Sudeći prema reakcijama prisutnih izgleda da je rezultat od 1:1 bio podnošljiv. Međutim, pauza u poluvremenu donela je pad raspoloženja, a to nikako nije dobro na jednoj žurci. Organizovan je referendum: na binu je izašao voditelj Voja Nedeljković, kome je pripala uloga najavljivača i upitao:
  - Ko ovde prati utakmicu?

  Halom je odjeknulo gromoglasno vrištanje, navijački usklici i zviždanje.
  - Ko je ovde došao da sluša Acu Lukasa - ponovo je upitao Nedeljković.

  Halom su ponovo odjeknuli: zviždanje, navijanje i vrištanje, ovoga puta još glasniji.
  - Sami ste odabrali - rekao je voditelj. Na bini se pojavio "Folk haus bend" i usledilo je nekoliko minuta gitarskih deonica, kao na najboljim hevi metal koncertima, na scenu je izašao i Aca Lukas i atmosfera se zagrejana za još nekoliko Celzijusa.

  Usledila je pesma "Dijabolik" i "Na stolu ostavi mi cvet", a potom svi oni hitovi ovog pevača koje njegova publika tako voli. Otpevane su pesme koje, kako je rekao, nisu njegove, ali ih voli. "Za Esmu", "Bitanga i princeza", "Lažu, lažu te da vreme leči sve", ali i "Lipe cvatu" i neizbežni "Đurđevdan", koji je zvučao gotovo kao da ga peva "Bijelo dugme" .

  Prema procenama različitih službi, od obezbeđenja do lekarskih ekipa koje na ovakvim događajima nikad nisu besposlene, žurci je prisustvovalo između 10 i 16 hiljada ljudi, uglavnom mladih, ali je bilo i dece školskog uzrasta i njihovih roditelja. Pevalo se, igralo se i u kolu, đuskalo i skakalo, "muvalo" međusobno, kao i na svakoj drugoj žurci, a pozvanima se to i obećavalo.
  Nikola_VIP
  Nikola_VIP


  Broj postova : 119
  Registration date : 19.07.2008

  Žurka,Beograd,Sajam 2002. Empty Re: Žurka,Beograd,Sajam 2002.

  Postaj  Nikola_VIP čet ruj 04, 2008 4:31 pm

  Ochekujem josh bolji koncert 2008!

   Sada je: sub vel 24, 2024 7:53 pm.